LED-schermverhuur voor buiten en binnen Pixelsnelheid van 3,91 mm

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH3.91
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Reiskoffer
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

LED scherm verhuur project:

LED-schermverhuur is een gesegmenteerde markt geworden in de LED-displaymarkt, die groeit en in de nabije toekomst zou blijven groeien.

LED scherm verhuur

Hier willen we een hot-sell type introduceren in het domein van de verhuur van LED-schermen. Dit is een LED-schermhuur van 3.91 mm pixelafstand. De LED-schermgrootte is 3 meter lang, 2 meter hoog. De resolutie van deze mobiele LED-schermverhuur is W 768   x H 512   pixels.

LED scherm verhuur

De LED is van het merk Nationstar, type SMD1921. Dit is van stabiele kwaliteit. De LED-weergavemodule is met W 250   x H 250 mm, B 64   x H 64 punten. Voor dit type LED-schermhuur is het 1/16 scan constante stroom, met een helderheid van ongeveer 4.500 nits. De verversingssnelheid is 1.920Hz.

LED scherm verhuur

Het LED-paneel van deze LED-schermhuur van 3,91 mm is W 500   x H 1000 mm, B 128 x H 256 pixels per paneel. Het bestaat uit W 6   x H 2 stuks LED-panelen voor dit project. Voor elk LED-paneel weegt het ongeveer 14 kg.

LED scherm verhuur

Elk LED-paneel is uitgerust met 2 stks stroombronnen met elk 5V60A en 1 pc ontvangende kaart. De controlekaart die wordt gebruikt voor deze LED-schermverhuur is van het merk Kystar. Het is met een veel betere verversingssnelheid.

LED scherm verhuur

Tijdens het test- en verouderingsproces vindt deze led-scherm beurtelings plaats met alle witte, rode, groene, blauwe kleuren en statische afbeeldingen en video's. Voor een volledig wit kleurenbeeld is het gedurende ten minste een half uur continu aan veroudering onderhevig. Dit is om de stabiliteit van de LED-lampen te testen. Als er een probleem is met de LED-chip, zou deze tijdens dit testproces naar buiten komen. De hoogste temperatuur van LED-lampen in alle wit kan meer dan 70 ℃ bedragen.

LED Screen Rental

Voor het pakket zijn 4 stuks LED-panelen verpakt in 1 pc flightcase. Dit is handiger voor transport, omdat de verhuur van LED-schermen herhaaldelijk voor verschillende gelegenheden zou worden gebruikt. Daarna wordt de wikkelfolie gebruikt om de flightcase te bedekken om deze tegen schade te beschermen.

LED Screen Rental

LED scherm verhuur onderdelen:

Voor een complete LED-schermverhuur, behalve de hierboven geïntroduceerde onderdelen, zijn er andere onderdelen nodig:

Card Kaart verzenden. Deze is uitgerust met het ontvangen van kaarten. Voor 1 pc-verzendkaart kan deze in het algemeen maximaal 1.300.000 pixels ondersteunen.

☛Videoprocessor. Met een videoprocessor zou het voor klanten handiger kunnen zijn om te werken. En het zou live-uitzendingen kunnen doen, met zijn functie om invoer- en uitvoersignalen zoals HDMI, DVI, VGA, SDI, enz. Te krijgen.

OntrolControleer pc. Over het algemeen gebruiken klanten hun laptop om de verhuur van LED-schermen te regelen.

☛ Krachtverdeelkast. Voor de powerbox die wordt gebruikt met de verhuur van LED-schermen, is deze ontworpen om met wielen te bewegen. Dit verschilt van dat voor vaste installatieprojecten.

BarHangbalk wijzigen. Dit is wat het LED-schermverhuurbedrijf samen biedt.

☛Truss. Dit is als een stalen structuur om de LED-schermverhuur op te hangen.

☛ Vermogensversterker en akoestiek. Deze worden in het algemeen geleverd door clients volgens de applicatieomgeving.

We Dreamway bieden professionele oplossingen voor het huren van LED-schermen aan klanten om hen te helpen meer geld te verdienen in deze markt. Als u geïnteresseerd bent om de huurprijslijst van het LED-scherm te krijgen, welkom bij ons.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us